ASTERIKS – ŠAMPION DRŽAVE

Kakav vikend je za nama?! Drugari naši,ASTERIKS vas obaveštava da je postao PRVAK DRŽAVE 2016 godine u kategoriji pionira!!!! Preko 60 klubova sa oko 600 takmičara našlo se 01.10.2016 godine na tatamiju u SC Banjica – Beograd,gde je učestvovalo na Kupu Srbije za sve uzrastne kategorije.

Asteriks je nastupio sa timom koji je brojao 9 takmičara u kategoriji pionira i kadeta,od kojih je 6 donelo medalje i to fantastičnim nastupom svih:

Luka Stojanović,Mitar Maklenović i Dragan Mladenović,svi izgubili u borbi za medalju ali uz malo više sreće,sledećeg puta je podijum njihov. Ovo je bio početak naše priče,koja je od tog trenutka krenula uzlaznom putanjom:

ks16

Andrija ObradovićIII mesto (bronza) – 31kg

Matija TončićII mesto (srebro) – 31kg

Iva PetrovićII mesto (srebro) -36kg

A zatim naši šampioni:

Strahinja Marković I mesto (zlato) – 27kg

Vukašin Okičić I mesto (zlato) – 29kg

Petar Tasić I mesto (zlato) +43kg

Na kraju sumiranjem svih rezultata u kategoriji pionira,ASTERIKS je ukupnom plasmanu poneo titula šampiona države,što je ujedno prvi pehar sa državnog takmičenja za naš tim!!!!

ksg16

Ovo što smo mi postigli je ono o čemu smo maštali kada smo krenuli u priču zvanu ASTERIKS! Ovo je samo početak našeg putovanja,koje će biti sve uspešnije,lepše i sadržajnije kako vreme bude odmicalo. Stigla je nova energija koja će uzdići naš klub na najviši nivo!!!! ASTERIKS je ponosan na sve u klubu-od trenera,dece roditelja kao i svih koji aktivno učestvuju i pomažu mu u radu!!!!

Nebo je granica!!!!!!!!!!!! ASTERIKS ŠAMPIONI!!!!!