Dani Tekvondo-a u Nišu !!!!!

IRAN NATIONAL TEAM u našem gradu!!!!!!

U susret predstojećim aktivnostima ovim putem vas obaveštavamo da će u periodu od 𝟏-𝟑 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟕.𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 u Nišu biti održan 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 u organizaciji 𝐓𝐊 𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑𝐈𝐊𝐒-a. Program će trajati 𝟑 dana sa ukupno 𝟔 treninga, po jedan u prepodnevnom i jedan u poslepodnevnom terminu.

Ono što će učiniti ovaj događaj daleko zapaženim jeste dolazak svetskih šampiona!! Na zadovoljstvo svih  nas, velika nam je čast da vas obavestimo da će same treninge voditi takmičari IRAN NATIONAL TEAM-a, 𝐇𝐚𝐝𝐢 𝐌𝐨𝐬𝐭𝐚𝐧, svetski šampion 2013. godine iz Meksika i 𝐌𝐚𝐬𝐨𝐮𝐝 𝐇𝐚𝐣𝐣𝐢- 𝐙𝐚𝐯𝐚𝐫𝐞𝐡, svetski šampion 2015. godine iz Rusije i bronzani na svetskom prvenstvu u Koreji 2017.godine. Pored toga, na kampu će biti po jedan nacionalni trener iz Grčke i Irana. Treninzi će se održavati u hali sa tatamijem koja iznosi preko 300m2.

Cilj ovog trening vikenda je da povećamo kvalitet svih takmičara koji dođu i to pred sam početak drugog dela sezone,koji je veoma bitan za sve naše takmičare…..Očekujemo dolazak klubova iz više zemalja jer je ovo jedinstvena prilika da se radi sa ovakvim imenima u svetu tekvondo-a! Spremni smo i jedva čekamo početak – izjavio je Vladan Nikodijević.

Pozivamo vas da budete deo ove spektakularne i još uvek neviđene priče.Za dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

U napred zahvalni,

TK ASTERIKS