Održano polaganje za viša zvanja u tekvondou

-Tekvondo klub Asteriks-

U subotu, 17.juna 2017.održano je godišnje polaganje za viša zvanja u tekvondou, u sali tekvondo kluba Asteriks. Na polaganju je učestvovalo preko 50 polaznika podeljenih u 3 grupe, što je omogućilo komisiji da proprati ceo tok polaganja do najsitnijih detalja. Događaj su upotpunili roditelji kao i predstavnici drugih klubova koji su bili u komisiji.Učesnici su pokazali visok nivo praktičnog znanja, demonstrirajući tekvondo kao veštinu koja sadrži tehniku udaraca, samoodbrane, borbe i fokusera, pokazavši uz to uspešno savladan teorijski deo.Očekivano, organizacija je i ovog puta vrhunski odradila svoj posao.

Predsednik Asteriks kluba, Vladan Nikodijević, o postignutim uspesima i predstojećim aktivnostima, izjavio je sledeće:

,, Više sam nego zadovoljan, postignutim uspehom našeg tima. Zaista smo naporno radili, ali se taj trud vidljivo isplatio. Današnje polaganje je proteklo u najboljem mogućem redu, svi propisi su korektno ispoštovani, tako da su deca imala sve uslove za pružanje svog znanja u vidu teorijskog i praktičnog dela, što su, neminovno, odlično savladali”.

Svoje utiske sa polaganja i viđenje cele  priče oko našeg tima je izneo pred prisutnima i predsednik komisije Milan Božilović iz kluba Hwarang Niš:

„Oduševljen sam celom organizacijom, sve je proteklo u najboljem redu. Videlo se da je veliki deo vremena uložen u napredak celog tima i sa aspekta moje uloge na današnjem polaganju, mogu da kažem da je Asteriks klub ispunio sva očekivanja. Svi učesnici su besprekorno odradili deo svog posla i na osnovu toga, očigledno je da je Asteriks klub mesto gde se rađaju šampioni“.

Posle naporne, ali veoma uspešno završene polusezone, klub Asteriks ide na više nego zasluženi odmor. UŽIVAJTE