Treneri

treneri

vlada Vladan Nikodijević, rođen 17. 03. 1987. , nosilac crnog pojasa WTF, 1. Dan. Takođe i jedini nosioc crnog pojasa ITF, 1. Dan. U svetu tekvondoa je od 2002. godine, I za to vreme ostvario je neke od sledećih rezultata: 2. Mesto na prvenstvu Srbije, 2. Mesto na Kupu Srbije, 1 mesto na Trofeju Beograda, kao i brojne medalje sa međunarodnih takmičenja. Jedan od najznačajnijih uspeha mu je učešće u četvrt finalu Evropskog prvenstva u ITF-u. Glavna zaduženja u klubu su mu rad sa takmičarskim ekipama, borbene tehnike, samoodbrana i rad sa demo timom kluba. Trener pionirske i seniorske takmičarske grupe.

 

 

jana Jana Stojanović, rođena 29. 05. 1994. , nosilac crnog pojasa WTF, 1. Dan. U svetu tekvondoa je od 2006. godine i za to vreme ostvarila je sledeće rezultate: 1. mesto na prvenstvu Srbije, 2. Mesto na Kupu Srbije, 2. Mesto na Balkanskom prvenstvu, kao i brojne medalje sa međunarodnih takmičenja. Glavna zaduženja u klubu su joj pedagoški rad sa decom od 6 do 14 godina, tehnički trener, kao i asistent trenera takmičarske grupe i asistent samoodbrane.

 

 

nesaNenad Nikodijević, rođen 23. 01. 1981. , nosilac crnog pojasa WTF, 2. Dan. U svetu tekvondoa je od 1999. godine. Najznačajniji uspeh mu je učešće na Evropskom prvenstvu u ITF-u. Trenerskim poslom bavi se od 2008. godine. Glavna zaduženja u klubu su mu rad sa seniorskom grupom, borbene tehnike, samoodbrana  kao i glavni tehnički trener.

 

 

Treneri aktivno treniraju, imaju aktivan takmičarski staž, i pripremaju se za viša zvanja.